Kopje waargenoegen in Neef Louis

Kopje “waargenoegen” in Neef Louis

Zoals elke hippe Noorderling allang weet, hebben we 5000m2 gebruikte meubelen om uit te kiezen voor een trendy en zwaar origineel interieur. Daarvoor hoef je allang niet meer over het IJ. Nee daarvoor komt men naar Noord! Maar voor wie het nog niet wist: Op de hoek papaverweg/ ridderspoorweg zitten Neef Louis en Van Dijk en co. Je vindt er oude kasten en tafels uit het oostblok en design meubelen uit de jaren vijftig en zestig.

Het is groot genoeg om een uurtje door te brengen en te bedenken hoe je huis er ook uit zou kunnen zien (wanneer mijn salaris zou verdubbelen dat wel). Maar hier en daar zit er wel wat betaalbaars tussen en kijken is ook leuk. Wel koud dat rond hangen in die onverwarmde hallen. Ik was daarom zeer verguld een warme keuken te ontdekken waar heerlijke koffie werd geschonken. En niet zo maar, maar echt goed. De appeltaart was zo lekker dat hij op was, maar ruime keus uit tosti’s en zelfgemaakte quiches of zelfs een volledige maaltijd. En in plaats van zo’n keiharde Italiaanse koekje krijg je hier een klein panna-puddinkje, met basilicum aroma (jaha…). Een juweeltje van smaak en warmte in Noords industriegebied (en natuurlijk fantastisch ingericht, wat denk jij!!)

Heb even geïnformeerd bij de uitbaatster Thaïs Fernandes. Ze heeft een catering bedrijf, maar nu dus ook een BAR (alleen nog op zaterdag). Verder melde ze mij dat er soms ook fluisterconcerten georganiseerd worden in Neef Louis…interessant… wanneer dan? En wat zijn dat eigenlijk?? Nou ga eerst maar eens koffie halen… met zo’n puddinkje…

Marcia

Reacties


6 Comments on this post

 1. Moet je onze koffie eens komen proeven! Klaarwakkere koffie haal je op de Papaverweg 17-25

  ruud /
 2. Inmiddels is lunchroom Waargenoegen elke donderdag, vrijdag en zaterdag open, alsmede elke eerste zondag van de maand !

  Peter Blom /
 3. Vandaag hier een tosti en koffie verkeerd genuttigd. De tosti was 5.50 en de koffie 2.50= 8.00 Euro. Uit beleefdheid geef ik dan ook nog één Euro fooi, maar zal hier niet gauw meer een tweede keer komen. Het Hilton is goedkoper.

  Fred /
 4. Maarrr.. de tosti’s zijn werkelijk goddelijk, (en bio). Je hebt dan meteen ook geluncht.

  Elvis /
 5. Afgelopen weekend superlekker geluncht bij Waargenoegen.
  Heerlijke biologische koffie met, inderdaad, een goddelijke maagvullende tosti met sobrassada. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
  Het terras moet alleen nog wat gepimpt worden. Het belooft immers een mooie zomer te worden.

  Pieter Bas /
 6. ja ja aan dat terras wordt gewerkt: er komt een zeecontainer die in de lengte wordt opengeslepen, zodat je uit de wind in de zon en evtueel uit de regen kan gaan zitten.
  en Laat dat pimpen van die container maar aan Thais over, die maakt er beslist een gezellige toko van….

  petri /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord