Open muziekpodium op het Zonneplein

De tijd dat er niets te beleven viel op het Zonneplein is voorgoed voorbij. Het plein in Tuindorp Oostzaan – ja dat is ook Amsterdam Noord! – is uitgeroepen tot Theaterstraat en er worden steeds meer culturele initiatieven ontplooid. Met ingang van 16 januari wordt maandelijks een Open Muziek Podium georganiseerd in lunchroom het Zonnehuis. Initiatiefnemer is Ton van Erp, bassist en muziekdocent bij het leerorkest van basisscholen in de Molenwijk.

De mensen van Tuindorp en omgeving worden uitgenodigd om muziek te maken voor publiek uit de buurt en op termijn is het plan om een pool van muzikanten te vormen die mee kunnen doen aan allerhande projecten, zoals theatervoorstellingen, films en musicals.

Maak je muziek, alleen of met anderen? Wil je graag alleen of met anderen zingen of spelen? Meld je dan aan via: openpodiumtuindorp@gmail.com, telefoon: 06 40882753 of een briefje naar Meteorenweg 85.

Het podium zal gepresenteerd worden door Amber Kortzorg (miss Noordje 2006-2007). Zingen is haar passie. En Ton van Erp zal zijn contrabas bespelen. Maar wie weet ben jij er ook bij met je instrument of je stem.Meld je aan en de organisatie neemt contact met je op over je plek op het podium. Wil je graag zingen, maar heb je nog geen begeleiding? Dan kun je aan een muzikant gekoppeld worden. Dit is je kans om muziek te maken in Tuindorp Oostzaan!

Reacties


1 Comments on this post

  1. Ik zou graag willen zingen met begeleiding van een cd :).

    Shemayra Bastiaanse /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord