Tostimannen uit noord – The Don't Touch My Croque-Monsieurs

Tostimannen uit noord – The Don’t Touch My Croque-Monsieurs

We kwamen ze al eens tegen in een container bij het Stadsdeelkantoor voor een concertje. Met een ruil voor een ilovenoord shirt maakten we kennis met deze bak ontzettende herrie in een tosti-flow. We kregen de “Ruimtemissie: Schruimtemissie” schijf,  die we in plekje 4  van de wisselaar van ons automobiel propten. Ondertussen sneuvelde laatst deze tostimannen uit noord net in de  finale van de Amsterdamse Popprijs in de Melkweg. Jammer!

Maak ook kennis met deze tostimannen! Lovende recensies van 3voor12
Wat en hoe meer, en ja en, of en uh….  hij is ook nog gratis te downloaden die cd:

“Ruimtemissie: Schruimtemissie”

check even die site

kort bio:

De uit Amstermotherfuckindam-Noord afkomstige Post-Avant Garage vrijheidsvechters band The Don’t Touch My Croque-Monsieurs (TDTMCM), bestaande uit Kaj (gitaar), Rikkert (basgitaar), Papalino (trommels) en Abel (vocalen) produceert een moeilijk te omschrijven bak herrie. Als iemand het me onder dwang zou laten omschrijven zou ik zeggen; “Een mix van Punk, Rock, Disco, Hip-Hop, Sex, Metal, Stoner, Pop en Soul met een vleugje Will Smith” of ik zou zeggen “Me no parle hollandaise amigo” en verward aan mijn sombrero pulken.

Reacties


ilovenoord