AAA! Wat gebeurt daar allemaal?

Proefles Ch'i Kung

Op 28 april 2011 organiseert Artistic Aid Amsterdam een gecombineerde modeshow en kunstpresentatie. Vóór die tijd worden er in de galerie workshops en andere creatieve activiteiten verzorgd.

Gratis proeflessen

Er start een cursus T’ai Ch’i en Ch’i Kung, gegeven door Hok Goei. Je kunt een gratis  demonstratie en proefles bijwonen op zaterdag 5 februari van 14.00 – 15.00 uur. Je kunt je dan ook inschrijven. Maaike Lans gaat met kinderen vanaf 12 jaar een kindervoorstelling maken. Word een stralende ster in een echte theaterstudio op het Zonneplein! Proefles en inschrijven op zaterdag 12 februari van 15.00 – 16.30 uur.  Nancy Adama verzorgt een cursus styling van vijf bijeenkomsten op maandagavond. Ontdek de stijl waarbij je je comfortabel voelt.

Binnenkort

Er gaat nog meer gebeuren: een ‘dogwalk’  (hondenshow) op het Zonneplein, een schilder workshop ‘Verbeeld je leven’ en een schilder/verhalenworkshop ‘Verbeeld een verhaal’.  Houd de berichten in de gaten! Meer informatie over alle activiteiten:

info@AAAmsterdam.com
telefoon 06 – 16667330

Artistic Aid Amsterdam

Reacties


ilovenoord