Café Restaurant Stork – filmverslag van de opening

In Amsterdam Noord mogen we maar apetrots zijn dat we zo’n mooi restaurant gekregen hebben: visrestaurant Stork. Op het openingsfeestje was het een komen en gaan van meer en minder bekende noorderlingen, van wethouders en andere stadsdeel bobo’s tot mensen uit de buurt die wel eens wilden weten wat daar allemaal aan het IJ gebeurde.

Bij deze een korte videreportage van de openingsavond. We hopen dat u net zo onder de indruk bent als het team van ilovenoord. Wij gaan er in ieder geval binnenkort een visje eten. En van de zomer genieten op het terras!

.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Goedenacht! De ilovenoord redactie werd net uit de Goudfazant geduwd; het was tè gezellig. Volgende keer bij Stork misschien… ziet er goed uit.

    Wilma van den Akker /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord