Dansen in het stadsdeelhuis

Voor mij is er bijna niks lekkerder dan dansen. In de kroeg, op feestjes, tijdens een stapavondje in ‘de stad’: als het even kan, ben ik de hele avond te vinden op de dansvloer. Eén keer per jaar dans ik zelfs in  het stadsdeelhuis van Amsterdam-Noord en wel tijdens het traditionele Nieuwjaarsfeest. Snel iedereen het allerbeste wensen voor 2011 en daarna voetjes van de vloer. De dj neemt deze vrijdagavond een saxofonist en een zangeres mee – klinkt spannend.

Helaas moet ik zelf voor het eerst in lange tijd een deel van het feest missen. Acda & De Munnik in M-Lab hebben het gewonnen van de inspirerende nieuwjaarswoorden van onze stadsdeelvoorzitter en de uitreiking van de eremedaille. Maar als Thomas en Paul uitgespeeld zijn, spoed ik mij naar het stadsdeelhuis. De dansvloer kan misschien wel zonder mij, maar ik kan niet zonder de dansvloer.

Nieuwjaarsfeest stadsdeel Amsterdam-Noord, vrijdag 7 januari, 19.30-00.00 uur. Toegang en drankjes gratis voor alle Noorderlingen.

Reacties


ilovenoord