Driekoningenverhaal en eten van driekoningenkoek in Museum de Noord

Driekoningenverhaal en eten van driekoningenkoek

Verteller is de Iraanse muzikant en verteller Sahand Sahebdivani. Hij vertelt de verhalen die hij van zijn vader hoorde (in het Nederlands), verhalen uit de magische wereld van het oude Perzische rijk.

Het land, waar de wijzen uit het Oosten doorheen trokken of vandaan kwamen. Wat voor wijsheid zit er in verhalen? Bij het verhaal eten we driekoningenkoek en wie de boon heeft is de koning van de avond. Welk voorrecht dat geeft merkt de koning van de avond ter plekke.

Toegang: € 10,- p.p. (kinderen en pashouders half geld)
meer over het Geheim van de Duivekater in Museum de Noord

Het Geheim van de Duivekater in Museum de Noord

Eten, snoepen en feest: het hoort bij elkaar. Elke cultuur en traditie heeft eigen recepten en tradities en er zijn veel verschillende culturen in Amsterdam Noord. In Museum De Noord is daarover de expositie “Het Geim van de Duivekater” ingericht, waar bezoekers ook zelf hun favoriete gerecht aan kunnen toevoegen.

Reacties


ilovenoord