Jongensdromen

Elke voetballer kent de droom. In de laatste minuut het winnende doelpunt scoren in de beslissende wedstrijd en toegejuicht worden door een vol stadion. Voor twee jongens uit Amsterdam-Noord is de realisatie van die droom een flinke stap dichterbij gekomen. Thijs de Graaff en Rens Went doen de komende dagen met 98 jonge talenten uit de hele wereld mee aan ‘Nike The Chance’ in Londen, met pittige fysieke tests en 8 tegen 8 wedstrijden. Zaterdag 22 januari maakt de Ivoriaanse spits Didier Drogba (Chelsea) bekend welke acht jongens komend seizoen een plek hebben verdiend op de Nike Academy, waar een profcontract voor ze klaar ligt. Twee Noordse jongens die straks misschien stage lopen in de Premier League? Laten we allemaal voor ze duimen! Jongensdromen zijn het waard om werkelijkheid te worden.

De verrichtingen van Thijs en Rens zijn te volgen via de Facebook-pagina van Nike Football Nederland.

Naschrift: Thijs en Rens hebben de laatste acht jammer genoeg niet gehaald, maar Thijs zat wel bij de beste 32. Toch een mooie prestatie!

———————————————————————————————————————

Thijs de Graaff

Reacties


ilovenoord