Met open mond: muziek in het Zonnehuis!

fietsen op het Zonneplein

Zondag 16 januari was de eerste editie van het Open Muziekpodium in het Zonnehuis. Ik ging maar eens kijken of er volk op af was gekomen. Toen ik het Zonneplein op kwam lopen, geloofde ik mijn ogen niet: zoveel fietsen en auto’s, waren die allemaal voor de muziek gekomen? De deur van de lunchroom stond open, de mensen liepen in en uit en de muziek kwam naar buiten. Ja! De zaal zat vol, met jonge en oude Tuindorpers en andere Noorderlingen.

meteen al een volle zaal

Wat ik mee heb gekregen was spetterende rap van Real Trust System  en spannende jazz van de NDSM life boat. Het Open Muziekpodium belooft een mooie nieuwe traditie in Tuindorp Oostzaan te worden. Daar worden we in Noord blij van.

Real Trust System in het Zonnehuis (via youtube)

Blaasmuziek

Reacties


ilovenoord