Dieren schilderen met kunstenares Celine Maat in de bieb

Op de laatste middag van de voorjaarsvakantie – vrijdag 25 februari van 16.00-17.30 uur – verzorgt kunstenares en illustratrice Celine Maat een workshop voor kinderen van 6 tot 12 jaar in bibliotheek Molenwijk. De workshop is gratis en alle kinderen zijn welkom.

Celine Maat woont en werkt in Amsterdam-Noord en verzorgde vorig jaar in twee andere bibliotheken in Noord ook al workshops (Vrolijke dieren schilderen). Vanwege het succes en het enthousiasme van de kinderen, heeft OBA Noord haar gevraagd nog eens te komen, nu in bibliotheek Molenwijk. Van de zomer komt ze ook nog eens in bibliotheek Nieuwendam.

Reserveren is gewenst!
Dit kan aan de balie van de bibliotheek, Molenwijk 21, per telefoon 020-6314212 of per mail mlk@oba.nl

De website van Celine Maat

Reacties


ilovenoord