Ernstig genieten in het Zonnehuis

Ja, wat was het nou eigenlijk, vanmiddag in het Zonnehuis? Een boekenmarkt, een creatieve markt, of een Open Muziekpodium? Om organisatorische redenen was het een beetje van alles geworden. Hoe dan ook: het was een succes. De lunchroom werd druk bezocht, er werden boeken, zeepjes, videobanden, keramiek, sieraden en valentijncadeaus verkocht. Er werd piano gespeeld en contrabas, gezongen en poëzie op muziek gebracht. Tuindorp Oostzaan genoot ernstig!

Elke zondag een programma

Vanaf nu is er elke zondag iets te doen in het Zonnehuis. Op 20 februari geeft Peter Faber ’s middags een kindervoorstelling en ’s avonds een voorstelling voor volwassenen in zijn Theaterstudio Zonneplein. Op 27 februari (en niet op 20 januari, zoals eerder aangekondigd) is het verhalenprogramma het Hart op de Tong, evanals op 6 maart. Op 13 maart is er dan weer een echt Open Muziekpodium. Houd de berichten in de gaten.

Het Zonnehuis

Reacties


2 Comments on this post

  1. Hulde! Lekkere sfeer, muziek en meer. Vriendelijk en laagdrempelig. Misschien nog ’n beetje sleutelen aan de akoestiek, maar sowieso een aanwinst!

    J. de Koning /
  2. Hallo John, goed hè? Het is echt verheugend dat we met z’n allen weer voor gezelligheid en cultuur zorgen in Tuindorp. Dit is nog maar het begin!

    wilma /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord