Kinderkunst in de voorjaarsvakantie

Er zijn zo van die dingen die mij als kinderloze twintiger doen overwegen toch maar snel aan kinderen te beginnen. Toen ik nog niet in Amsterdam-Noord woonde waren dat bijvoorbeeld de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos en het welbekende ‘wetenschapsmuseum’ Nemo. Nu zou ik graag in de voorjaarsvakantie vergezeld worden door een excuuskind om mee te doen aan ‘Noordje en de vreemde kwasten’ van Noordjes Kinderkunst.

Onder begeleiding van echte kunstenaars kun je daar namelijk in de voetsporen treden van opvallende kunstenaars uit de kunstgeschiedenis en bijvoorbeeld een workshop ‘spetterend schilderen’ (Pollock) of ‘niet één maar tien kunstwerken’ (Warhol) volgen.  De gedachte aan geoorloofd op de stoep kliederen met verf of onder begeleiding iets nieuws te maken uit een berg spullen doen mij watertanden…

Kunst!

Noordje en de vreemde kwasten. Van maandag 21 t/m donderdag 24 februari zijn er dagelijks twee workshops: van 11.00 – 12.30 uur en van 13.30 – 15.00 uur.  Meer informatie vind je hier.

Ik ga op zoek naar een leenkind!

Reacties


4 Comments on this post

 1. Ziet er geweldig leuk uit! Als ik kind was, zou ik meedoen 🙂

  wilma /
 2. Leuk! Wij zijn erbij…. eeuh het kind dan:d

  Cicilia /
 3. Ha die Eva (dit keer nuchter 😉 )!

  Gaan we binnenkort naar de Buiktuin samen? Ik wil een reportage maken!

  Chris /
 4. Leuk, is er ook al wat te doen in de meivakantie?

  Dominique /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord