"Langer Licht" in de kleinste bioscoop van Noord zondag 6 februari

“Langer Licht” in de kleinste bioscoop van Noord zondag 6 februari

Op zondag 6 februari kun je weer aanschuiven in de kleinste bioscoop van Noord. In de Noorderparkkamer draait deze middag ‘Langer Licht’ van David Lammers. De film is opgenomen in Amsterdam-Noord en gaat over een populaire boksschoolhouder en zijn zoon.

In de kinderfilmkamer sturen de Taartrovers ondertussen kinderen op reis in hun eigen film. Kinderen tekenen hun eigen decor, nemen een duik in de verkleedkist en dan zijn ze klaar om de hoofdrol te spelen. Met behulp van een blue screen worden ze hun zelfgetekende film in geslingerd.

zelf in je eigen film!

De Filmkamer brengt deze winter films van koude grond met onder andere De Poolse bruid en Ja zuster,nee zuster. In plaats van popcorn wordt er verse appeltaart, snert en andere Oud-Hollandse specialiteiten geserveerd. De organisatie van de Filmkamer is in handen van de Taartrovers, in samenwerking met de Noorderparkkamer.

Zondag 6 februari
15.00 uur: Film ‘Langer Licht’ (85 min.)
14.00-16.00 uur: Kinderfilmkamer, speel mee in je eigen tekening
14.00-17.30 uur: Eetkamer: oud-Hollandse koekjes bakken

Oproepje!
In het voorjaar begint de Noorderparkkamer met de serie ‘Stof, Wol en Opera’. Hiervoor worden nog handwerkfans gezocht. Hou je van haken, breien of naaien? Meld je dan aan bij de Noorderparkkamer (info@noorderparkkamer.nl / 020-7370457) en werk mee aan een reusachtig object voor in het Noorderpark.

Reacties


ilovenoord