Mannenwinkels in Amsterdam Noord-Rien de Wolf natuurlijk!

Door meerdere mensen ben ik er al op gewezen dat Rien de Wolf dé mannenwinkel in Noord is.  3000 m2 watersport, outdoor, kampeer en werkkleding.  En een hele verdieping vol met tenten…….

Zelf ga ik helemaal voor de tenten en kampeerspullen. Nu nog wel erg koud, maar zodra de winter naar het eind loopt ga ik dromen van kamperen. Heerlijk de hele dag buiten in de zon. (Dat het ook vaak regent en dat je altijd alles kwijt bent en dat met je lief een tent opzetten je relatie op het spel zet, druk ik allemaal prettig naar de achtergrond). Bij de voorbereidingen hoort steevast een bezoek aan Rien de Wolf. Gastankjes, nieuwe superzuinige ledlamp en nog veel en veel meer. Je kan nu al gaan proef liggen in de verschillende tenten die ze voor je hebben opgezet.

hele verdieping vol met tenten....

Maar Rien de Wolf is meer dan kampeer. En het is een echte mannenwinkel! Zelf willen ze hun doelgroep natuurlijk niet te veel beperken. Ik citeer de website: “uniek vanwege het enorme assortiment voor jongen en oud, man of vrouw.” Hmmm. En verder: “We beschikken over een personenlift zodat mensen met kinderwagens overal kunnen komen”. Ja, ja. Maar even de feiten op een rij:

Rien de Wolf heeft:

 • een vitrine kast met meer dan 300 zakmessen
 • buitenboord motoren zijn helemaal hun ding
 • verschillende soorten schoenen met stalen neuzen
 • lampen die kunnen branden op ijsberenvet (OK dat verzin ik, maar als het bestaat koop je het bij Rien).
 • heel veel ruitjes overhemden voor alle seizoenen

Neemt niet weg dat je er heel goed een middagje naartoe kan met vrouw en kind. Leuk een tent uitproberen bijvoorbeeld. En neem gerust een kinderwagen mee!

www.riendewolf.nl

Reacties


5 Comments on this post

 1. Hahaha! Lampen-op-ijsberenvet-idee: direct patent op aanvragen en een domeinnaam vastleggen. Topplan!

  Eva /
 2. Haha, ik was er zaterdag nog om een echt mannencadeau te kopen. En super Ecoledlight zaklamp voor vriend van ons die camping heeft in Frankrijk. En een echt mooi mannendaging was het kleine bootje waarmee je je hengel het meer op kan sturen, Chris kon zijn ogen er niet van af houden..

  Annemarie /
 3. Tip voor ’n mannenwinkel: Plug verfgroothandel Computerweg 51 en natuurlijk ook Gunther en Meuser, ijzerhandel op de Johan van Hasseltweg.

  Leo Rietveld /
 4. Dank, ik zal eens gaan kijken op de computerweg. Is zo ie zo wel een mannenomgeving daar. G&M heb ik al eerder getipt in het stukje over het Boumarktenparadijs.

  marcia /
 5. ja leuke zaak

  piet /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord