Tips voor Valentijnsdag

Denk niet na, maar volg je hart. Spring over het hek. Neem de pont en vaar het zeegat uit. Luister naar de wind. Zoen je lief en zeg wat je voelt. Vang de eerste zonnestraal. Vergeet de tijd. Staar over het water. Ga aan land waar schapen vredig grazen en de kievit ‘kievit’ roept. Pluk madeliefjes in het park – maar nooit meer dan twee. Dwaal over de dijken. Glimlach naar een vreemde. Dobber op de Dieën, met je voeten in het water. Spot een reiger. Bouw je eigen nest. Laat je deur altijd open staan. Geef liefde – zoveel je kan.

Bonustip: Valentijn top 15 én dansen in ’t Sluisje, zaterdag 12 februari, vanaf 21.30 uur

Reacties


1 Comments on this post

  1. zaterdag 12 februari 16:00 uur: speciale activiteit slotweekend Valentijnsverhaal: voorproeven van Valentijn – een verhaal over de liefde
    Informatie en reserveren voor het Valentijnsverhaal: hjcras@hetnet.nl of 06 3097 5602

    Henk Ras /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord