Viergangendiner voor 9 euro

Al in december heb ik een tafel voor vier personen gereserveerd in ‘Etoile du Nord’, het schoolrestaurant van het Bredero College. Als ik maandag aanschuif aan de prachtig gedekte tafel begrijp ik meteen waarom ik er zo vroeg bij moest zijn. Een gastvrije ontvangst, romantisch tafelen en een prima viergangendiner – en dat alles voor negen euro per persoon. Met als amuse ook nog eens een smakelijke garnalenquiche. Het meest geniet ik van de veertien- en vijftienjarigen die zich het vuur uit de sloffen lopen om hun gasten een fijne avond te bezorgen. Bij het weglopen steek ik mijn duim op naar de keuken, een van de kokkinnen lacht verlegen terug. Ik wens deze jonge Noord-Amsterdammers met gouden handjes een mooie toekomst toe.

Restaurant ‘Etoile du Nord’, Meeuwenlaan 132. Alleen geopend op maandagavond, ontvangst tussen 17.00 en 17.30 uur. Reserveren verplicht: 020 – 579 72 00. (Vegetarisch? Meld het meteen bij je reservering)

Reacties


2 Comments on this post

 1. Ik zou graag met de mensen van mijn schildersclub DX-ELF bij Etoile du Nord gaan dineren.
  Vraagje: Voor hoeveel mensen kun je maximaal reserveren bij Etoile du Nord; Bredero College?
  Ik kan dat namelijk niet vinden op de website.

  Met vriendelijke groet,
  Mini

  Mini /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord