Voorproeven van Valentijn in Museum de Noord – Nancy Wiltink vertelt een verhaal over de liefde!

Voorproeven van Valentijn in Museum de Noord – Nancy Wiltink vertelt een verhaal over de liefde!

// zaterdag 12 februari 16:00 uur
// speciale activiteit slotweekend van de winteractiviteiten rondom ‘Het Geheim van de Duivekater’
// via website Museum de Noord

Valentijn; Een typisch Noord-Amsterdams feest. Noord is het Stadsdeel van ‘I love Noord’. Daarom is Valentijnsdag een prima dag om ‘Het Geheim van de Duivekater’ af te sluiten. Niet alleen voor geheime minnaars en smachtende meisjes: de Noord organiseert Valentijn voor iedereen.

Op zaterdagmiddag vertelt Nancy Wiltink een Noord-Amsterdams liefdesverhaal. Een nieuw verhaal dat zich afspeelt in het hart van de Vogelbuurt. Love is in the air; net als de halsbandparkieten. Tussen de bedrijven door hoort u wie Valentijn eigenlijk was. En we verzinnen een plan om het hart van Noord op Valentijnsdag wakker te kussen. U kunt er snoepharten eten en hartewensen schrijven en versieren. Om daarmee op Valentijsdag uw liefde te tonen. Aan een buurman, een onbekende of een mooie plek. Of (heel ouderwets) aan uw geheime geliefde.

  • Bezoek expositie: 3 euro– (kinderen en stadspashouders half geld)
  • Verhaal & activiteit: 5 euro (inclusief bezoek expositie)
  • Informatie en reserveren voor het Valentijnsverhaal: hjcras@hetnet.nl of 06 3097 5602

Reacties


ilovenoord