What’s happening bij de Schellingwouderbrug?

Hoewel we Bert Pols, ons tuincentrum in Noord, natuurlijk erg missen, lijkt er toch iets moois voor in de plaats te komen. Op het terrein bij de Schellingwouderbrug gaat eind maart een Landmarkt van start. Een overdekte markt waar je producten direct van de producent kan kopen.

een heerlijk frans gevoel....

Wat het precies is, is me nog niet helemaal duidelijk. In ieder geval iets met regionaal verbouwd en met passie gemaakt eten. Passie en eten… jummie.

Ik krijg meteen beelden van een menigte mensen, druk met elkaar pratend over zaken als rauwe melk en walnootworst (in het Frans natuurlijk). Ruiken, proeven en kijken, maar vooral ook lekker eten. (En buiten schijnt de felle zon en lonken de lavendelvelden. Maar nu draai ik een beetje door). Wat het dan wel wordt? We wachten af tot eind maart.

De voorbereiding zijn in iedergeval in volle gang en het wordt groots aangepakt. De site staat vol met vacatures. Mensen gezocht met passie voor eten. Voel je je aangesproken? Morgen (vrijdag 19) gewoon gaan kijken op hun Talentendag… of kijken op de site.

http://www.landmarkt.nl

Reacties


2 Comments on this post

  1. ik had al zoiets gehoord een tijdje terug en ben zo happy dat het doorgaat!!!geweldig gr.josien

    josien /
  2. Over mensen met passie bij de Schellingwouderbrug gesproken… Heb je die mooie fietsenwinkel daar al gezien??

    Leon /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord