Crèche voor vogels

Brekend nieuws: naast baby’s en peuters kunnen ook jonge mezen, mussen en roodborstjes terecht bij Poppedeintje op de Nieuwendammerdijk. Op de hoge muur naast de tuin van het kinderdagverblijf hangen sinds januari maar liefst zes nestkastje. Vanuit de bijbehorende observatiekast kunnen de vogels eerst de kat uit de boom kijken. Vlakbij de grond hangt zelfs een kastje voor lieveheersbeestjes. Op dit moment broeden in de nestkastjes nog geen vogels, maar de eerste koolmezen zijn al gesignaleerd. Vogels betalen bij Poppedeintje overigens geen ouderbijdrage, maar moeten wel zelf voor eten en drinken zorgen.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Lief! Gisteren bij de Noorderparkkamer met Ecokids nestkastjes getimmerd. Dat was niet zo eenvoudig als het leek… Maar de vogeltjes zullen er blij mee zijn.

    wilma /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord