De nieuwe stadsdeeldichter, wie o wie? – donderdag 10 maart weet je het..

Nu de meeste sneeuw gesmolten is, benoemt stadsdeel Amsterdam-Noord op donderdagavond 10 maart 2011 eindelijk de nieuwe stadsdeeldichter. We nemen daarmee afscheid van Adri Slomp, die de afgelopen vier jaar onze stadsdeeldichter was. Deze bijzondere avond vindt plaats in de grote zaal van Het Zonnehuis op het Zonneplein 30 in Amsterdam-Noord. U bent van harte uitgenodigd. Vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur kunt u genieten van een Noordse fusion van poëzie van de stadsdeeldichters, rap van de Taalbraakers en muziek van de Noordse band Zijlstra.

Met een speciaal geschreven afscheidsgedicht geeft Adri Slomp de pen door aan haar opvolger. Wie dat is, houden we nog even geheim. De nieuwe stadsdeeldichter maakt zijn/haar opwachting met een eerste poëtische proeve van bekwaamheid.

De stadsdeeldichters van de toekomst

Op deze feestelijke bijeenkomst stellen wij ‘Taalbraakers’ aan u voor: vijf jonge talentvolle (aankomend) liedjesschrijvers, hip hoppers, streetpoets, rappers en poetry slammers, tussen de 12 en 26 jaar oud, uit Amsterdam-Noord. In een theatrale mix van poëzie, muziek en video vertellen zij verhalen over zichzelf en de wereld om hen heen…

Muziek van de Noordse band Zijlstra
Naast poëzie staat er ook muziek op het programma.
Met het lied ‘de pont naar Noord’ voert de band Zijlstra u geleidelijk aan mee in hun karakteristieke Noordse chansons.Aanmelden

Meld u uiterlijk op dinsdag 1 maart aan door een mailtje te sturen naar
stadsdeeldichter@noord.amsterdam.nl

Reacties


ilovenoord