Haal voor NDSM Vrijhaven alles uit de kast

Op de NDSM werf belooft 30 april een onvergetelijk en ouderwets Koninginnedagfestival te worden. Met bizar vermaak. Van spijkerpoepen in de lucht en koekhappende naaldhakkenrace tot blikgooien met bloemkolen, een knallende stille disco en een bloedstollende pissebeddenrace. NDSM Vrijhaven is geniaal gestoord.

De NDSM werf is al jaren een vrijplaats waar ruimte is voor mensen met ideeën. Met NDSM Vrijhaven is de werf op Koninginnedag dan ook de plek bij uitstek voor iedereen die ‘iets nieuws wil doen’ en wel eens wat anders wil dan de overvolle stad.

Doe mee!

Creëer op zaterdag 30 april 2011 op de werf je eigen feest! NDSM Vrijhaven biedt voor jong en oud een platform. Van een groot podium tot een stoeptegel. Noord nodigt gezinnen, singles, autonomen, fantasten, actieve opa’s en oma’s met kleinkinderen, de Noordelingen en alle inwoners ten noorden van het IJ uit kennis te maken met de werf. Heb je een creatief idee en wil je kansmaken om mee te doen aan deze bijzondere dag? Stuur dan een mail naar idee@ndsmvrijhaven.nl

meer info op: ndsmvrijhaven.nl

Reacties


ilovenoord