Primeur: Tabula Rasa heeft allang gewonnen!

Een rood hartje met het woord ‘Noord’ erin. Een website over Amsterdam-Noord met berichten waar je blij van wordt. Deze ideeën van de vormgevers van Tabula Rasa lijken simpel, maar zijn het niet. Bovendien heeft iedereen wel eens een briljante ingeving, maar om zo’n idee ook uit te voeren moet je lef en doorzettingsvermogen hebben – met een zachte ‘g’. Daardoor zijn een logo en een simpel berichtje over een warme bakker in een jaar tijd uitgegroeid tot een goed bezochte site met een gedreven redactie, originele merchandising, bijzondere evenementen en zelfs een eigen hoofdkwartier. Natuurlijk ga ik ervan uit dat Tabula Rasa vanavond gewoon de prijs wint als meest eigenzinnige ondernemer van Noord, maar eigenlijk doet dat niet ter zake. De overwinning is allang binnen. Met ilovenoord heeft Tabula Rasa inmiddels de harten gewonnen van talloze Noorderlingen – waaronder dat van mij.

Luc en Susy, gefeliciteerd!

(foto Luc: Emiel van Lint)

Reacties


3 Comments on this post

  1. Gefeliciteerd Ilovenoord! Als startpagina op mijn computer doen jullie het inderdaad geweldig!

    Karien /
  2. YES! We zijn een startpagina! Karien: bedank!

    Chris /
  3. wow een startpagina en we hebben nog niet eens echt gewonnen, woei!

    luc /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord