We zeggen het één keer!

ilovenoord schopte al eerder tegen het heilige vuil-huisje aan,  maar het is nu toch wel erg bont aan ’t worden! Daarom aktie! Op 21 maart begint de lente, tijd voor een Grote VoorjaarsSchoonmaak!

We gaan de lente verwelkomen met een kleine voorjaarsschoonmaak. Niet in huis, nee, buiten waar je de Lente het duidelijkst kunt voelen. Ik ga die dag één stuk zwerfvuil opruimen, normaliter veel meer. Maar als elke Nederlander één stuk opruimt… zijn we in één dag 16,7 miljoen stuks zwerfafval armer. Ik denk dat je dat verschil wel zult zien en dan kunnen we met opgeruimd gevoel heerlijk van de Lente gaan genieten … doe je mee?

De #GVS is een inititatief van kleanworldwide

Wil je lekker klagen of iets melden?
Doe dat dan hier en lucht je hart! > klaag-en-meld-formulier

gespot op het sluisje

gespot op het sluisje ...

Wat krijg je als je in Google “Amsterdam Noord” zoekt?

… dit resultaat (vergelijk het maar eens met een willekeurig stadsdeel!)

dit kan toch niet waar zijn?

——————————————-

Afval, wat doe je ermee? Weggooien natuurlijk! Maar dat kan op verschillende manieren en het is mij een doorn in het oog dat mensen hun eigen leefomgeving en dus ook die van anderen ermee vervuilen. Gooien het op straat, ophaaldag of niet. Mensen, er is maar een goede manier van weggooien en dat laat het afval zelf je duidelijk zien. En ook de woorden van de Wethouder van Vuilniszaken kan ik warm aanbevelen!

Reacties


ilovenoord