15e Lentefeest in Tuindorp Oostzaan

Keramiste Hilda de Boer

Wie denkt dat in Tuindorp Oostzaan alleen maar gefrustreerde PVV’ers wonen, heeft het goed mis. Er wonen allerlei mensen door elkaar. Dat dat geen problemen geeft blijkt uit de culturele mix tijdens het vijftiende lentefeest van buurthuis de Evenaar. Ik kwam Aartje Klein weer tegen, de vrijwilligster die de interculturele ochtenden organiseert. En sprak keramiste Hilda de Boer, die op maandagavond Open Atelier houdt in het buurthuis. Meer informatie hierover vind je op de site van Combiwel. Ik zag een vader zijn kind een fruithapje geven.

Turkse vrouwen bakten en vulden Ă–zleme, een traditioneel brood.

Ook blijkt dat oosterse hennaschildering en Hollandse schminkkoppies prima samengaan. Tuindorp Oostzaan mixt dus beter dan de media en verkiezingsuitslagen ons willen laten geloven. En het lentefeest zal nog vele jaren plaatsvinden.

Buurthuis de Evenaar TOZ

Reacties


2 Comments on this post

  1. http://www.youtube.com/watch?v=DyScXH39ddM Indorockband taran2one’s traden ook op.
    Geweldige muziek van eddy Landegent en zijn band.

    Emiel van Lint /
  2. Het was me een waar genoegen onderdeel uit te maken van deze van culturele bijeenkomst en hoop dat er genoten werd van de iRock muziek.

    EDDY

    Eddy Landegent /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord