De IJ-Hallen organiseren Junior Vlooienmarkt op Koninginnedag

Als kind verdiende ik een klein fortuin op Koninginnedag met mijn oude speelgoed en het koffiezetapparaat uit mijn vader’s kerstpakket. Met een fietswiel, een oude deur en wat gekleurd karton bouwde ik het ‘Rad van Fortuin’. De hele straat deed mee, en aan het einde van de middag was ik al mijn spulletjes kwijt.

Dit jaar organiseren de IJ-Hallen voor het eerst op Koninginnedag de grootste Junior Vlooienmarkt op de NDSM Werf. Honderden vierkante meters grondplaatsen en 300 kramen speciaal voor kleine en grote kinderen (tot 18 jaar) zullen de werf op 30 april omtoveren tot een van de grootste vrijmarkten van Noord!

Inschrijven voor een grondplaats is gratis, een echte kraam van 4 meter lang kost vijf euro (maar als je een beetje slim handelt verdien je die met zijn allen ruimschoots terug). Schrijf je wel snel in, dan zorgen de mensen van de IJ-Hallen er voor dat er een plekje voor je wordt gereserveerd.

Inschrijven (ook voor de gratis grondplaatsen) kan tot 29 april via IJ-Hallen. Tel: 0229-581598

Lees meer over de IJ Hallen op www.ij-hallen.nl en over Koninginnedag op de NDSM Werf op www.ndsmvrijhaven.nl

Reacties


ilovenoord