Jøttnjøl?

Twee mysterieuze reizigers met manden vol oude schatten op de rug bereiken zondag 3 april de Noorderparkkamer. Wat ze zoeken? Onze vroegste herinneringen, de eerste knikker, een gedroogde bloem. Snuffelend aan ons leven verwonderen ze zich over wat wij achterlaten of meedragen.  ‘Jøttnjøl’ van het Vannix Theater is een voorstelling met een poëtische inslag, bijzonder en vertederend.

Jøttnjøl komen van ver. Waar ze vandaan komen weet niemand, en waar ze naartoe gaan weet men al evenmin, maar nu zijn ze hier

  • zondag 3 april // 15.00 uur:  ‘Jøttnjøl’ van het Vannix Theater

Hun nieuwsgierigheid is zo onstuitbaar. Zij snuffelen aan het leven, uw leven en verwonderen zich over wat u achterlaat en wat u met u meedraagt.
Wie bewaart zijn schatten nog die hij vroeger aan het strand vergaarde? Wie heeft ze nog; de allereerste knikker, of juist de laatste, een paperclip, een gedroogd bloempje, een gelukssteen, gewone ongewone dingen, persoonlijke schatten waar in een grotemensenleven geen plekje meer voor gevonden kan worden.
Jøttnjøl zorgen graag voor uw en hun schatten, zij hebben plaats genoeg, op zoek naar immer meer struinen zij stad en land af op zoek naar de ultieme ervaring van geborgenheid.

Een bijzondere ontmoeting, die in ieder geval in uw hart ruimte zal vinden. Jøttnjøl.

Een figurentheater walkact. Twee aparte wezens op weg met gigantische rugzakken vol verzamelde avonturen in de vorm van herinneringen en ervaringen. Zij blijven verzamelen, immers: alles is van waarde.

Straattheater met een poëtische inslag. Bijzonder en vertederend.

Reacties


ilovenoord