NDSM Vrijhaven: Programma, tijdschema en plattegrond online

De podia worden opgebouwd, vrachtwagens rijden af-en-aan, en aanmeldingen voor de Junior Vlooienmarkt stromen binnen. Op de NDSM werf tellen we af naar Koninginnedag, we doen er echt alles aan om van NDSM Vrijhaven een geweldig feest te maken!

waar ga jij de zonsondergang zien en beleven deze Qday?

De website www.ndsmvrijhaven.nl is nu helemaal up-to-date, daar vind je het volledige programma, het tijdschema, een handige plattegrond van het festivalterrein en antwoord op vragen als: “Hoe kan ik een plekje reserveren op de Junior Vlooienmarkt?”, “is er een pinautomaat?” en “komt de burgemeester?”

hier gaat de burgemeester dan op toeteren?

Wie draait er op de feestpont? bekijk de line-up:
programmering ilovenoord feestpont!

Tijdschema NDSM Vrijhaven 2011

Tijdschema, klik en vergroot

Twitteren jullie ook mee met #ndsmvrijhaven?
Reacties


ilovenoord