NDSM werf bereidt zich voor op nieuw festivalseizoen

Tijdens festivals struikelen bezoekers wel eens over de oude grondplaten, en skateboarden schiet ook niet op. En dat terwijl de voormalige scheepswerf dit jaar weer een enorm festivalseizoen voor de boeg heeft, en er binnenkort een skatepool op de werf wordt gebouwd.

De loadout, het gebied van 10.000 m2 naast de hellingbanen dat vaak wordt gebruikt voor evenementen, is op de schop. De oude betonnen grondplaten zijn oud en vallen na vele jaren trouwe dienst uit elkaar. Projectbureau Noordwaarts is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Noordelijke IJoever en heeft een partij tweedehands grondplaten op de kop getikt. Geen nieuwe bestrating dus, maar wel een mooie industriƫle ondergrond die een stukje veiliger en skate-vriendelijker is. Zo bereidt de NDSM werf zich voor op de duizenden bezoekers tijdens Koninginnedag en het komende festivalseizoen.

Before…

During

After… (denk de zon er nog even bij)

Reacties


ilovenoord