Altijd wat anders: muziek in het Zonnehuis

Cymbaal

De eerste zondag van de maand begint een traditie te worden in het Zonnehuis: van 16.00 Р18.00 uur is het Open Muziek Podium. Alle muzieksoorten krijgen er de ruimte, zie ook de vorige edities. Larissa en Pit speelden vandaag prachtig viool, gitaar en cymbaal. Maja zong daarbij in het Turks en het Frans.  Martin van der Veen speelde piano waarbij ondergetekende gedichten liet horen. Het hoogte- en zwaartepunt lag vanmiddag bij een swingend optreden van het vrouwenpopkoor van Zangvereniging Belcanto uit Oostzaan.

Onder de geestige en soms wat vergeetachtige leiding van Loek Haverstad РKoninginnedag liet bij hem sporen na Рzongen zij heerlijke evergreens. Het publiek zong lekker mee.

Het volgende Open Podium is op zondag 5 juni. Wil je meedoen? Geef je op bij: Ton van Erp

Op 21 mei is er een extra Open Podium in het kader van de week van de Amateurkunst. Als je dan muziek wilt maken, kun je je daarvoor ook opgeven bij het Open Podium. Wil je een verhaal, gedicht of iets anders laten horen, meld je dan bij Het Hart op de Tong.

Zonneplein

Reacties


ilovenoord