Eindelijk doorfietsen – Opening Fietsbruggen Nieuwe Leeuwarderweg

Eindelijk is het zover, de verbinding is gelegd, de fietsbruggen zijn open! Feest!

op de zeepkist over de brug ...

Op donderdag 12 mei openen portefeuillehouder Ruimtelijke Ontwikkeling, Kees Diepeveen, en stedelijk wethouder Freek Ossel, rond 13.00 uur, twee van de drie nieuwe fiets/ voetgangersviaducten over de Nieuwe Leeuwarderweg. De eerste van de drie bruggen, tussen de Buiksloterdijk en de Leeuwarderweg, ging vorig jaar september al open. Daarmee werd de oude route langs de Waterlandse Zeedijk in ere hersteld.

programma

Stichting Samenscholers, bewoners van het oude benzinestation langs de Nieuwe Leeuwarderweg, maakt een feest van de opening. Daarbij krijgen zij hulp van het Clusiuscollege en de Dorus Rijkersschool. Er is muziek en Thuis Op Straat zorgt voor een skatebaan.

Reacties


ilovenoord