Het Houtje-Touwtje-Restaurant & Cocktailbar zonder naam – Deel 2

Aankomende zaterdag de tweede editie van ons houtje-touwtje Restaurant & Cocktailbar op de romantisch verloren brug tussen de Tolhuistuin en het Overhoeks. Het wordt opnieuw zonnig zaterdag! Opnieuw trekken we stoelen en tafels uit hoeken en gaten, geven we onze beste kookkunst weg, staat het bier in de ijskast, cocktails in de shaker en zijn jullie weer van harte uitgenodigd!

Het restaurant serveert dit keer Limburgse asperges – direct van het land, traditioneel geserveerd met boter, ei en ham, verse aardappelen, salades en zelfgemaakte focaccia’s met rozemarijn. En dit alles boven het water, in de buitenlucht en met het beste uitzicht van Amsterdam.

Ingrediënten & dranken zijn biologisch en zo mogelijk lokaal.

  • Een maaltijd, inclusief frisse sangria van witte wijn, kost € 10,- pp.
  • Bier is € 1,50
  • Wijn is € 2,50
  • Cocktails zijn € 3,50

De Moonshine Bar & N.A.P. Bar staan ook paraat. Moonshine shotjes gaan voor €1,50 en de overheerlijke N.A.P. is van ons allemaal.

Wij hebben nog steeds geen naam. Er zat de vorige keer nog geen winnaar tussen. Opnieuw is het aan u om een naam mee te nemen. De beste naam wint nu niet 1 maar 2 gratis maaltijden, inclusief cocktail!

Wie wil komen kan reserveren op christiaanf@gmail.com (We serveren om 19.30 maaltijden. Daarvoor en daarna is de bar uiteraard open. En we kunnen max 60 mensen huisvesten, dus reserveer snel!)

Groetjes Marjolijn, Jasper, Chris en Meike

Reacties


ilovenoord