Homemade v/d Pekmarkt gaat weer van start!

Komende zaterdag 7 mei staat in het teken staan van ‘De Kinderkaravaan’, een verhaal waarin een groep kinderen een barre en avontuurlijke tocht afleggen in Noord-Amerika. Dit verhaal wordt voorgelezen in de mini-bibliotheek op de markt van de OBA. Kinderen kunnen onder begeleiding van twee docenten van Circus Elleboog allerlei circusmaterialen uitproberen zoals jongleerballen, ringen, diabolo’s, Chinese draaibordjes, rola bola en grote loopballen.

Home Made v/d Pekmarkt

Versier cupcakes en pannenkoeken met Hotmamahot, maak muziekinstrumenten met de Samenscholers en speel mee met de accordeonist Jos de Rooij. Ontwerp vreemde valuata (eetbaar) met munten en briefgeld uit fantasielanden met de Taartrovers. Werk met Noordjes Kinderkunst aan een Kinderkaravaan. Samen met Ons Huis kun je Indianentooien en andere dingen maken. Ernest en Joop maken samen mooie Nederlandse liedjes voor jong en oud. De Buitenkapper is gemaakt door Henriëtte Waal en is de grootste kappersjas die je ooit hebt gezien. Deze is op de markt te bewonderen én je kunt je er in laten knippen door kapster Rasmiya. Loop ook even langs de Buurtwinkel voor speciale acties. Heb je spullen die je niet meer gebruikt of ben je op zoek naar kleding, boeken en andere spullen? Haal ze op of lever ze in bij de Kast van Noord

  • Locatie: Van der Pekplein, aan het Buiksloterkanaal
  • 12.00u – 17.00u
  • zaterdag 7 mei

Een eigen kraam?

Woon je zelf in Noord? Maak je zelf producten? Beoefen je een ambacht? Er zijn nog een paar kramen te reserveren voor 7 mei, of kom een andere editie. Iedere eerste zaterdag van de maanden mei tot en met september. Mail: jeditah@broedstraten.nl voor meer info.

Reacties


ilovenoord