il Pecorino in van der Pekstraat

// UPDATE: lees:  il Pecorino opent aan van der Pekplein

Terwijl  Mick van il Pecorino in van der Pekstraat  zijn boodschappen doet in Italie, wachten we met smart op zijn terugkeer. Waarom? Hij gaat ons namelijk extra verwennen tijdens zijn officieele opening aanstaande woensdag 11 mei. Wat hij allemaal meebrengt? Je kan het volgen via twitter . Het team van ilovenoord kon al een paar keer voorproeven van de heerlijke verse pasta, truffelworstjes en pecorino-kaasjes, wijn en koffie.

Maar, waar we natuurlijk echt op wachten is dat de houtoven voor de eerste keer gaat loeien! Verse crispy houtoven-pizza uit van der Pekstraat zo op je bord. Wij kunnen niet wachten! Tot woensdag!

Op woensdag 11 mei is het dan echt zo ver! Na een paar weken proefdraaien en een laatste bezoek aan Italië, opent wethouder Kees Diepeveen il Pecorino tussen 16.00 en 17.00 uur officieel.

De buurtgenoten weten me al regelmatig te vinden en zo is hier de afgelopen tijd een voor Amsterdam-Noord niet alledaagse sfeer ontstaan. Binnen of op de stoep komen de eerste vaste klanten regelmatig terug voor een Italiaans broodje met een echte cappuccino. Sapje, krantje en zonnetje erbij en je hebt een sfeer die je eerder in Milaan of Parijs verwacht, heel misschien op de Haarlemmerdijk, maar tot voor kort niet in Amsterdam-Noord!

Je bent van harte uitgenodigd om dit toch wel heugelijke feit mee te vieren. De houtgestookte pizzaoven in de tuin, zal voor het eerst op deze locatie de lekkerste Italiaanse pizza’s bakken. Daarnaast neem ik de nodige verse hapjes mee uit Toscane, zullen we een goede Prosecco schenken en zal de koffie rijkelijk vloeien.

Ik hoop je 11 mei in de Van der Pekstraat te mogen ontvangen. Laat je even weten of je verwacht te komen?

In de tussentijd kun je me tijdens mijn verblijf in Toscane volgen via Twitter: @ilPecorino.

Met vriendelijke groet,
il Pecorino

Mick Sonnenfeld

een maaltje in de achtertuin voor het ilovenoord team ...

dat maken we af met een espresso

met verse meeneem-pasta van Mick en een sausje tover je zo een maaltje in je eigen tuin bij elkaar

Reacties


ilovenoord