Kleurenstraatkiosk?

De bloemenkiosk op de Statenjachtstraat is vanaf 18 mei een mini-atelier van de Kleurenstraat waar ideeën voor een nieuw uiterlijk van de kiosk worden verzameld en uitgeprobeerd. Deze Kleurenstraatkiosk zal er de komende maanden steeds weer anders uit zien. Hiervoor worden o.a. materialen in de vorm van zwerf- of grofvuil gebruikt.

Van 18 mei t/m eind juli zal kunstenaar/buurtbewoner Katja van Heesch bewoners in de Banne vragen hoe hun favoriete kiosk eruit zou moeten zien. Alle reacties worden verzameld en zijn voor iedereen te bezichtigen in de Kleurenstraatkiosk. Dit wordt ook een plek waar men van alles kan ruilen; een kopje koffie voor een goed kiosk idee of materialen, een boeketje veldbloemen voor een pak koffie, en ga zo maar door…

Daarnaast wordt de Kleurenstraatkiosk ingezet als ‘artist in residence’ huisje. Eind juli t/m december 2011 gaan kunstenaars elkaar opvolgen en vanuit de kiosk een eigen kleurig kunstproject voor en met de Banne buurtbewoners uitvoeren.

de kiosk

Openingstijden: maandag t/m woensdag van 11.00-16.00 uur. Zie ook het informatiebord op de kiosk. Informatie: Katja van Heesch, 06-24751007, info@katjavanheesch.nl / www.broedstraten.nl

Reacties


ilovenoord