NDSM Vrijhaven smaakte naar meer

Op 30 april 2011 werd NDSM Vrijhaven door Burgemeester van der Laan geopend. De eerste editie van NDSM Vrijhaven trok zo’n 8000 bezoekers naar de NDSM Werf, ademde mogelijkheden en smaakte naar meer!

Meer dan 250 creatieve Amsterdammers stuurden op voorhand hun idee voor ‘een vierkante meter festivalterrein’ naar de organisatie, waarvan een deel een eigen plek heeft verworven op het terrein van NDSM Vrijhaven. Van een cursus actievoeren voor kinderen tot theatervoorstellingen in de uitschuifkeet en een charme-offensief van de Meisjes van het Compliment. Hoogtepunten op het terrein waren het gezellige dorpje van Hotmamahot, het dubstep stage van WIT, de oudhollandse spelletjes van straattheatermaker Pieter Post, de ilovenoord-feestpont, de gezellige kindervrijmarkt, het dancefeest tussen de containers van TheseGuys, en de ondergaande zon bij Cafe Noorderlicht. De feestpont kon nog veel meer mensen aan, en aan ruimte was op het terrein van 25.000 m2 ook geen gebrek. “Te gek hier op de NDSM Werf. Relaxte sfeer, leuke mensen. T-Mobile heeft zelfs waanzinnig goed bereik hier”, aldus een van de bezoekers via twitter.

Bekijk de het fotoverslag op www.ndsmvrijhaven.nl

Geinspireerd? NDSM Vrijhaven nodigt Noorderlingen uit om hun plannen te verwezenlijken. Iedereen die een leuk idee heeft voor een vierkante meter festivalterrein kan nu alvast een mailtje sturen naar idee[a]ndsmvrijhaven.nl

Reacties


2 Comments on this post

  1. wij zijn er weer bij!

    luc /
  2. Mevrouw SchrijfTaal ook!

    wilma van den akker /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord