Sla een WAK in het Zonneplein! Muziek, verhalen, poëzie.
Komend weekeinde heb je twee kansen om je verhaal, gedicht of lied te laten horen in het Zonnehuis. Op zaterdag 21 mei is er vanaf 13.00 uur een speciaal Open Podium in het kader van de Week van de Amateurkunst (WAK). Optredens worden verzorgd door onder andere The Red Rabbits, Maaike Lans, en The Chica´s. De presentatie is in handen van Amber Kortzorg. Je kunt zelf muziek maken en zingen, maar ook een verhaal, gedicht of iets anders ten gehore brengen. Speciaal is, dat er voor muzikale begeleiding gezorgd kan worden. Neem daarvoor contact op met Ton van Erp.


Zondag 22 mei is er vanaf 14.00 uur weer een ‘gewone’ Hart op de Tong’. ‘Gewoon’ staat hier tussen aanhalingstekens, omdat iedere Hart op de Tong weer anders uitpakt. Sinds ongeveer een jaar mag iedereen daar een verhaal komen vertellen en het maakt niet uit waarover het gaat. Er zijn in de loop van het afgelopen jaar al heel wat grappige, ontroerende, informatieve en spannende verhalen verteld. Met en zonder muziek, soms aan een handvol mensen, soms aan enkele tientallen luisteraars. De ene keer lijkt het wat meer op een optreden, de andere keer op een gesprek. Maar iedereen heeft een verhaal te vertellen. Peter Faber is ook regelmatig van de partij, maar voor zover ik weet heeft hij momenteel een project in Spanje. Wees welkom in de lunchroom van het Zonnehuis. Voor eerdere edities, kijk hier.

Reacties


ilovenoord