Stekjesmarkt en Open Tuinendag in Buitenzorg 28 mei

Stekjesmarkt 28 mei Buitenzorg

Kon je de 17e april niet bij de Buiksloterkerk-markt, of had je nog geen stekjes, of waren ze nog niet groot genoeg?
Niet getreurd, nu zaterdag 28 mei is er ook een stekjesmarkt op tuinpark Buitenzorg. Ilovenoord is er ook, met lekker dikke aarbeien-plantjes en een overdaad aan capucijners-stekkies. Heb je ideeen of wil je wat komen doen? Laat het weten! Optreden in het Simon Vinkenoog Theater, een liedje, een gedicht, een verhaal of gewoon lekker in de zon zitten bij de kantine van Buitenzorg met een natje en droogje. Dat kan natuurlijk ook! Iedereen is welkom, dus ga aan de slag met je stekkies, of neem wat kleingeld mee, stekkies zijn niet duur!

stekjesmarkt

Laat de zomer maar komen! Mijn stekjes zijn er klaar voor!

stekjes

Reacties


ilovenoord