Steun de krijtmolen D'Admiraal – Nationale Molendagen 14 & 15 mei

De krijtmolen d’Admiraal doet dit jaar natuurlijk weer mee met de Nationale Molendagen. Deze zijn op zaterdag 14 en zondag 15 mei van 11.00 tot 17.00 uur. Bij voldoende wind draait molen, kunt u de molen en droogschuur bekijken. Op beide dagen is er om 12.00, 14.00 en 16.00 uur een rondleiding door de molenaar.

Krijtmolen D'Admiraal in noord

Er is koffie, thee, frisdrank en speciaal voor deze gelegenheid is er een originele poffertjeskraam. Met het kopen van heerlijke poffertjes steunt u de actie ‘De krijtmolen d’Admiraal terug aan Amsterdam-Noord’.

D'Admiraal terug aan noord

Op zondag 15 mei kunt u naast het bezoek aan de molen ook nog even een kijkje nemen bij kinderboerderij De Buiktuin, die dan het Meifeest viert en een speciaal programma heeft.

Reacties


ilovenoord