Stof, Wol en Opera met een bliksembezoek!

Ricciotti viert zijn verjaardag komt op de koffie in de Noorderparkkamer. Tussen 13,45 en 14,15 uur zijn ze er en ze hebben hun instrumenten bij zich voor een BLIKSEMBEZOEK!

Riciotti Ensemble

Zo zal zaterdag 14 mei in het teken staan van een aanval op het record “meeste optredens op een dag door een symfonieorkest”. Dat record is nu reeds in handen van het Ricciotti: in 1997 speelde het Ricciotti 11 keer tijdens een Muzikale Elfstedentocht. Dat moeten we overheen, dat spreekt voor zich. Het zal een grandioze dag worden

Opera is echt niet saai; opera in het Noorderpark is een meeslepend feest van muziek!
Deze komende zondag is het programma verder:

  • Vanaf 15.00 uur: Doorlopend acts rond Opera in het Noorderpark
    De lente brengt iedereen in vervoering met prachtige aria’s en romantische muziek. Luister naar aria’s uit ‘Le Nozze di Figaro’, het bloemenduet uit ‘Lakme’ en het romantische libretto uit ‘Belle-Nuit’ door tenoren en sopranen van de Operaklas van het Conservatorium Amsterdam.

Stof Wol en Opera in de Noorderparkkamer

  • 14.00-17.00 uur: Knalpompons maken met Andrea Palm
    Een pompon die met een knal openvouwt: een prachtige versiering voor je sleutelhanger, tas of jas. Opera en wol vinden elkaar in de enorme jurk waar inmiddels al drie zondagen aan gewerkt wordt. Kom meehelpen aan deze enorme jurk die 29 mei, de laatste dag van de serie, gebruikt wordt voor een geweldige performance.

De serie ‘Stof,  Wol en Opera’ is een nieuwe serie spectaculaire zondagen rond de Noorderparkkamer. Zangeres Kirila Kraal stelde een prachtig programma samen met de mooiste aria’s van o.a. Mozart, Tsjaikovsky en Puccini. Tegelijk gebeurt er van alles met stof, wol en andere materialen. De romantiek van de schouwburg, het getik van breinaalden en het feest van de lente.

Reacties


ilovenoord