Studelta strijkt neer in Amsterdam-Noord

Vanaf vorige maand is talentenorganisatie Studelta in Amsterdam-Noord gevestigd. Na precies zes jaar met plezier te zijn gehuisvest in Alkmaar is volgens initiatiefnemer Thiemo van Rossum de tijd daar om de stap naar de hoofdstad te nemen. “Wij werken met en voor organisaties en met jonge hbo- en universitair geschoolde talenten uit heel Nederland; letterlijk van Eindhoven tot Groningen. De hoofdvestiging in Amsterdam geeft dan ook meer herkenbaarheid voor onze landelijke dienstverlening.”

Op Zeezand - hierin zit Studelta en o.a ook DEEP

het kantoor

het dakterras in aanleg, wauw!

Studelta? Wat is dat?

Studelta is een talentenorganisatie die ambitieuze studenten en starters bemiddelt in studiegerelateerd werk. Wij bieden deze talenten vaste functies of tijdelijke opdrachten binnen de segmenten Zorg, Profit, Onderwijs en Overheid in heel Nederland. Hbo’ers en academici vanaf het derde studiejaar en starters met maximaal twee jaar werkervaring komen hiervoor in aanmerking

Uitstraling en inspiratie van het industriële Amsterdam-Noord

Het is voor talentenorganisatie Studelta met ruim 150 medewerkers een logische stap die past binnen haar groeistrategie. De nieuwe huisvesting van Studelta is dan ook niet alleen een stuk groter, maar ook inspirerend. Van Rossum: “Het is een plek met de uitstraling en inspiratie van het industriële Amsterdam-Noord, waar zowel mensen uit het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid zich in zullen herkennen. Een plek waar ook studenten en starters zich meer dan welkom zullen voelen.”

Studelta heeft nu naast een groot kantoor ook een specifieke ruimte tot haar beschikking voor haar academy. “Nu komt dit onderdeel van onze organisatie ook volledig tot zijn recht! De Studelta Academy verzorgt de persoonlijke ontwikkeling van jonge talenten, management games, workshops over generatieleren en vele andere vormen van ontwikkeling”, aldus Van Rossum. “Deze ruimte zullen wij niet alleen gebruiken voor onze eigen ontwikkelingsprogramma’s. Ook onze opdrachtgevers en relaties kunnen van deze ruimte gebruik maken en in contact komen met haar doelgroep!

De deur is altijd open, voel je vrij om een keer langs te komen!”

meer op: Studelta

op Zeezand in noord

doorkijkje naar de boten van DEEP

Reacties


ilovenoord