super hippe spullen bij De Draad – Open Middag 19 mei

Noord krijgt steeds meer hippe creatieve kunstenaar en designers. Maar dat Noord ook andere creatieve geesten herbergt zag ik bij De Draad. De Draad is een textiel- en weefatelier waar mensen met een handicap werken. Vrijdag hadden ze open middag. Aangezien ik zelf helemaal gek ben van stofjes, knoopjes en gekleurde frutsels in het algemeen wilde ik graag het atelier een keer zien. Ik zag een prachtige werkplaats en hele lieve mensen, maar ook wonderbaarlijk mooie spullen. Er worden stoffen bedrukt en beschilderd, daarvan maken ze kussensloopjes, sjaaltjes, tasjes, knuffels, kerstversiering etc etc en hele speciale ansichtkaarten. En voor een wonderbaarlijke prijs… Heb mezelf een muis gekocht voor 6,50 (nou ja??). Je hoeft niet te wachten op de volgende open dag, je kan gewoon naar binnen lopen…

UPDATE! // Open Middag! Donderdag 19 mei van 14:00 – 16:00 uur
Diverse soorten tassen, sjaals, poefjes, vlaggetjes, portemonneetjes, de muis en andere nieuwe beestjes!
Inclusief koffie, thee en cola
Tot Dan!

de draad

meer info op: http://www.kunstwerkplaats.nl/Ateliers/De_Draad/

Gedempt Hamerkanaal 25-27

Reacties


ilovenoord