Swingend salsafeest in De Evenaar

Emiel van Lint is niet alleen de sympathieke huisfotograaf van het stadsdeel en De Telegraaf, maar ook de man die de salsa vanuit Havana heeft meegenomen naar de zonzijde van het IJ. Op vrijdag 13 mei draait zijn verrassende alter ego dj Emilio samen met dj Sonja de meest swingende salsa-, merengue-, en bachata-tracks tijdens een feest van Salsaclub Amsterdam Noord in De Evenaar. Het feest duurt van 20.30 tot 00.30 uur; toegang is gratis.Zonneschijn gegarandeerd.

Op 13 mei begint voor de liefhebber ook een vijf weken durende salsacursus (L.A. style). Zowel beginners als mensen die de salsa al een beetje onder de knie hebben kunnen meedoen.  Kosten: 25 euro. Meer info: www.djemilio.nl of telefoon  020 – 636 31 38.

De Evenaar, Kometensingel 189, Amsterdam-Noord

Reacties


3 Comments on this post

  1. De belangstelling voor de lessen was zo groot dat we per direct naar een ruimere locatie zijn verhuisd. Vanaf vrijdag zitten we bij vereniging Hop Sing (een voormalige kerk) aan de Kometensingel 150 . Lessen beginnen 19.45 beginners tot 20,45 instromers. Vanaf 22.00 uur kan er door iederen gratis worden gedanst op merengue, bachata en salsa. We gaan door tot 24.00 uur . alle info http://www.djemilio.nl

    Emiel van Lint /
  2. Luc , je ziet wat een invloed je site heeft. We zijn jullie dankbaar en speciaal Jeroen Kleijne.Ik zou zeggen “kom eens lags bij de salsaclub “.

    Emiel van Lint /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord