Ga mee op ontdekkingstocht tijdens NDSM-Kinderatelier

Deze zomer vindt elke zondagmiddag het NDSM-Kinderatelier plaats. Het NDSM-Kinderatelier is de ontdek-, experimenteer- en bouwplaats op de werf voor kinderen en jongeren van 6 tot 12 jaar en is de nieuwe uitvalsbasis voor alle kinder-initiatieven van de kunstenaars uit de broedplaats.

Bij NDSM-Kinderatelier wordt uitgegaan van de creatieve energie van het kind, met elke week een andere kunstenaar aan het roer. Het is een fysieke plek in een van de ateliers in de Broedplaats op de NDSM werf. Kinderen gaan op ontdekkingstocht; ze timmeren, tekenen, schilderen en bouwen hun zelfbedachte werkstuk. Er wordt uitgegaan van de mogelijkheden die de NDSM-werf biedt. Er is water, er liggen schepen, er is ruimte en er is wind. Op al deze specifieke elementen worden de activiteiten afgestemd. Deze werkwijze is een afspiegeling van de autonomie van de kunstenaars die op de werf werken.

Ga mee op ontdekkingstocht, meld je aan via het formulier op www.ndsmkinderatelier.nl

Reacties


ilovenoord