Het lekkerste ijs van Amsterdam-Noord

Eindelijk schijnt de zon weer. Een mooi moment om mijn Amerikaanse neefje Aims (4) ┬ámee te nemen naar al Ponte. Niet voor een cappuccino dit keer, maar voor een bekertje ijs van Frozen Dutch. Het bijzondere van dit ijs is dat het gemaakt wordt in Amsterdam-Noord, om precies te zijn in een bedrijfsgebouw aan de Asterweg. Aims en ik proeven vandaag ‘sorbet citroen’, gemaakt met Siciliaanse citroenen, thuisgemaakte citroenrasp, verveine en steranijs. Het smaakt perfect, vindt ook mijn gast uit New York. Ik kan niet wachten tot de ijsmeesters van Frozen Dutch een deal hebben gemaakt met de Landmarkt. Lijkt me een ideaal verkooppunt voor het chocolade walnoten noga roomijs (met biologische melk), het blauwe bessen yoghurtijs (met blauwe bessen uit Drenthe) of een van de tien andere soorten ijs uit Noord.

Meer weten? Check www.frozendutch.nl

Reacties


3 Comments on this post

  1. Volgens mij heeft de Landmarkt al Frozen Dutch in het assortiment.

    Jeroen /
  2. Ik hoorde al zoiets… De makers vertelden me zelf dat het alleen bij al Ponte verkocht werd.

    Jeroen /
  3. De ijswagen van Portofino voor BCC op het winkelcentrum heeft toch echt het lekkerste ijs van Amsterdam (noord)!

    JK /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord