Met een tas in de hand door de Van der Pekstraat.

De nieuwste speciaalzaken in de Van de Pekstraat zijn vanaf vrijdag 10 juni niet meer te missen. Vijf meer dan levensgrote koperoxide kleurige armen steken vanaf vrijdag uit de gevel. Elk met een tas in de hand, symbool voor dit winkelgebied. Uit de tassen zijn teksten gesneden die lezen als een puzzel. Samen met de expressieve handen vraagt elke speciaalzaak zo op zijn eigen manier aandacht voor de buurt.
Het totaal concept en de vormgeving van de tassen is van Sylvia Fennis. De vormgeving en uitvoering van de armen door Ellen Klijzing

De afgelopen twee jaar hebben Ymere, Stadsdeel Noord en ondernemers extra geïnvesteerd, om de levendige bedrijvigheid in de Van der Pekstraat terug te krijgen. Een winkelstraat met veel potentie. Inmiddels hebben ook verschillende nieuwe creatieve ondernemers zich gevestigd. Een mooie toevoeging op het bestaande aanbod. 
Naast de uitbreiding van nieuwe winkels, is de uitstraling van de winkelpanden verbeterd. Door het plaatsen van nieuwe markiezen, het beschilderen van rolluiken en het vernieuwen van een aantal lichtbakken is veel opgeknapt in de Van der Pekstraat.

Reacties


ilovenoord