Open Ateliers op NDSM-werf

De NDSM-werf kent een rijkdom aan kunstenaars uit de meest veelzijdige disciplines. Niet iedere kunstenaar heeft een atelier waar zijn/haar werk te bewonderen is, daarom worden veel werken elders getoond of uitgevoerd. Aanstaande zondag wordt daar tijdens HotDocks presents Bar & Beeld verandering in gebracht: Alle kunstenaars openen deze dag hun deuren. Voor elkaar, voor vrienden, voor de buurt, en voor een ieder die benieuwd is wat zich in de scheepswerf en onder de hellingen afspeelt.

De kunstenaars zijn uitgedaagd hun eigen invulling aan de dag te geven, ge├»nspireerd door “The Original Beanery” van kunstenaar Edward Kienholz. Het uitgebreide programmaoverzicht staat vol met geluids-oerwouden, adoptie acties, the human vending machines, interactieve versnaperingen, muzikale interventies en nog veel meer wilde plannen. Genoeg te beleven dus!

HotDocks Presents BAR & BEELD
Zondag 12 juni van 14.00 tot 23.00 uur
Bekijk hier het programmaoverzicht, of ga op de bonnefooi en laat je verrassen.

Reacties


ilovenoord