Tuintheater in Amsterdam-Noord

Op Tuinpark Buikslotermeer in Amsterdam Noord kan je van 1 t/m 10 juli terrecht voor echte theatertuinkunst.  Muziektheatergroep de Veenfabriek vertelt in de voorstelling MOES over het leven in de volkstuin. Het is een voorstelling waar acteurs en tuinbewoners verspreid over de tuinen verhalen vertellen en “onkruid laten bloeien, liederen laten klinken en met weemoed relaties laten verwelken omdat niet altijd alles kan blijven bestaan.”   ‘sAvonds theater tussen de planten en bloemen. Gluren in verscholen tuinen, muziek, BBQ en kans op een avond met dans…klinkt goed.

Interviews met ruim 400 volkstuinbezitters zijn de bron voor MOES.  Adelheid Roosen en Paul Koek voeren de regie over acteurs en de volkstuinders zelf. In juni hebben ze kunnen oefenen op een tuincomplex in Leiden.  Vanaf volgende week dus in Amsterdam-Noord. Zie www.ffnaarmoes.nl

Reacties


1 Comments on this post

  1. Leuk Marcia, wanneer gaan we?

    wilma van den akker /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord