update: Strand op NDSM warmt op

Het strand op de NDSM- werf is afgelopen week tot leven gewekt met een mobiele keukenbus. Elke dag cocktails en muziek met het mooiste uitzicht van Noord, echt supergezellig! Komend weekend vinden op het strand twee activiteiten plaats die extreem van elkaar verschillen, maar wel kenmerkend zijn voor de NDSM werf: een dance festival en een vlooienmarkt.

Het Click Festival trapt het NDSM-strandseizoen af op zaterdag 2 juli. Na een aantal uitverkochte edities op stranden en in de stad, organiseert Click dit jaar een festival op de plek waar het beste van beide werelden samenkomt: op een strand met de stad als achtergrond. Op het festival draaien van elf tot elf knallers van artiesten uit binnen- en buitenland. Een dag later vindt een speciale en extra-grote editie van de openlucht vlooienmarkt plaats op- en rondom het strand. De grote gele bus van Willing Wheels staat de komende tijd op het strand met cocktails, hapjes, kleine liveoptredens en allerhande gezelligheid.

Het NDSM-strand is daarmee de komende weken een Do It Yourself strand. Net zoals tijdens NDSM Vrijhaven is iedereen vrij om zelf een bijdrage te leveren, wel binnen bepaalde regels. Organiseer een barbecue of picknick en neem je gitaar mee! Komende zomer zullen verschillende geïnspireerde geesten het strand bevolken: van mediterende zonaanbidders tot mobiele keukenprinsen, en van vliegeraars tot bevlogen kunstenaars. Er wordt op dit moment nog hard gewerkt om aan iedere mooie stranddag een creatieve invulling te geven.

Plannen voor dit Do It Yourself strand zijn welkom op: info[a]stichtingndsm-werf.nl.

Lees meer over het NDSM strand op www.ndsm.nl/agenda

Reacties


ilovenoord