Blijft dat wel drijven?

Parade te water bij de Noorderparkkamer

Zondag 17 juli zullen de eenden in het Noordhollands Kanaal raar opkijken. Tussen de drijfsijzen dobberen daar dan allerlei kunstige bouwsels tijdens de grote ‘Parade te waters’ . In de afgelopen weken is er elke zondag hard gewerkt aan drijvende kunst. Kunstenaars van Hotmamahot en de Roze Tanker hielpen jong en oud bij het bouwen. Steeds opnieuw was de vraag: ‘Blijft dat wel drijven?’

Meezingen

De parade wordt omlijst door Amsterdamse zee- en levensliederen. Drie muzikanten geven een vrolijk meezingconcert, zoals in de traditie van cafĂ© Monumentje. Je kunt je tekst niet kwijtraken, want er zijn liedboeken aanwezig. Iedereen kan inhaken en meezingen. De drijfkunst en watermuziek vormen het besluit van de serie ‘Schipper mag ik overvaren’ van de Noorderparkkamer.

Trek kinderen die niet kunnen zwemmen een reddingsvest aan! Je hoeft geen zeebenen te hebben om mee te doen, maar je moet wel blijven drijven!

Zondag 17 juli

Vanaf 14.00 tot 17.00 uur: Parade te Water – Blijft dat wel drijven?

Vanaf 15.00 uur: Kun je zingen, zing dan mee

Toegang GRATIS. Lokatie: Noorderpark, bij het Noordhollands Kanaal

Meer informatie: www.noorderparkkamer.nl

Noorderparkkamer

Reacties


ilovenoord