Gasten uit het buitenland? Logeren om de hoek! (filmpje)

Trouwe lezers wisten het al: in de Van der Pekbuurt zit een heuse bed and breakfast waar je –op loopafstand van de binnenstad- van alle gemakken voorzien bent. De komende jaren kunnen uw vrienden en kennissen uit het buitenland om de hoek blijven logeren, en veel jongeren kunnen nog steeds een goede (her-)start op de arbeidsmarkt maken. Ymere en BSN Werkervaringsbedrijf hebben namelijk besloten het project wegens groot succes voort te zetten.

19 juli is de officiële heropening van de gerenoveerde huisjes. De jongeren en medewerkers van BSN hebben hard gewerkt om alles te repareren en stuken en te zorgen dat de woningen voldoen aan alle eisen van modern comfort. Het resultaat mag er wezen: vier eigentijdse knusse arbeiderswoningkjes, schoon en fris, fijne slaapkamers, met wifi en tv. En oh ja: je krijgt er ook een gratis parkeerkaart bij. Fietsverhuur is ook mogelijk. Ideaal toch? Altijd een extra kamer om de hoek, en lokale jongeren doen werkervaring op. Bij ilovenoord zijn we enthousiast.

Meer informatie op de website van bed & breakfast welcome2amsterdam. Een korte reportage vind je hieronder.

Reacties


1 Comments on this post

  1. Mooi filmpje

    Brigitte /

Reacties zijn gesloten.

ilovenoord